Op maandagavond 11 oktober organiseren we weer een Stadscafé. Ditmaal in het teken van Kampen All Inclusive: hoe worden we de hartelijkste Hanzestad ter wereld? Daarnaast maakt Kampen Partners bekend welke binnenstadsondernemer zich de hartelijkste ondernemer van het jaar mag noemen. En natuurlijk worden alle aanwezigen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de binnenstad.Wat is het?

Een informele bijeenkomst waarbij de resultaten bekend worden gemaakt van de ‘mystery visits’ die de afgelopen maanden bij meer dan 50 binnenstadsondernemers zijn gehouden. Tijdens deze avond maken inwoners en ondernemers, die een goed idee hebben om de binnenstad van Kampen verder te versterken als hartelijke Hanzestad voor iedereen, ook nog eens kans op een Stadscheque t.w.v. € 2.500,-.

Voor wie?
  • Binnenstadsondernemers (detailhandel, horeca en andere ondernemende organisaties)
  • Mystery visitors
  • Alle anderen die bij willen dragen aan versterking van de binnenstad van Kampen

Wanneer?

Van 19.30 tot 21.00 uur

Programma

1. Start Café
- Openingswoordje door Michiel de Groot, voorzitter Binnenstads Ondernemers Kampen (BOK)
- Betekenis 'Hartelijkste Hanzestad' in de visie van de BOK

2. Presentatie resultaten Mystery Visitors - Roeland Tameling - Kampen Partners
- Wat viel op in de rapportages? Leerervaringen & tips
- Hoe gaan we hiermee verder? Doorkijkje komende maanden
- En de hartelijkste ondernemer van 2021 is..?!!!

3. Pitches Hartelijkste Hanzestad
- 3 tot 5 partijen doen een elevator pitch en maken kans op een Stadscheque

4. Pauze en ondertussen juryberaad
5. Uitreiking stadscheques en afronding
6. Uiterlijk 21.30 uur: borrelWaar?

De Stadskazerne (Van Mulkenzaal), Oudestraat 216 te Kampen


Waarom?

Omdat we met de Stadsbeweging Overijssel (potentiële) stadsbewegers met elkaar willen verbinden. Daarnaast willen we de aanwezigen ervan bewust maken, dat een vitale en toekomstbestendige binnenstad alleen kan slagen als je samenwerkt. Zo willen we de binnenstad van Kampen hartelijk voor iedereen maken. Sterker: we willen de hartelijkste Hanzestad ter wereld worden!

Hoe kun je meedoen?

Deelname is gratis, maar online aanmelden via deze pagina (zie hierboven) is verplicht vanwege overheidsmaatregelen (en de catering!).

Wie zit hierachter?

Dit Stadscafé is onderdeel van het Ontmoetingsfestival Kampen en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel, Gemeente Kampen, Kampen Partners, de Vastgoedtafel Kampen en Binnenstads Ondernemers Kampen.
Kijk voor meer informatie op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl.  
Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media