Op vrijdag 8 en zondag 10 oktober kan iedereen die dat durft mee op safari tijdens het Ontmoetingsfestival Kampen. Verrassende plekken ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Het avontuur start hier, boek direct je tickets!Wat is het?
Een verrassende wandeling door Kampen met leuke mensen. Want niemand (zelfs de organisatie niet) weet waar je terecht gaat komen. Het lot bepaalt en je gaat dingen zien die je nog nooit eerder bent tegengekomen. Lonely Planet noemt dat ‘experimental travel’. Je bezoekt dus niet de gewone toeristische attracties (of in ieder geval niet met de gewone aanpak), maar je laat je leiden door een gril.

Een paar voorbeelden:
1. Alfatoerisme – waarbij de deelnemers de eerste straatnaam (alfabetisch) op een kaart vinden en de laatste straat, een rechte lijn (of een andere gewenste figuur) tussen hen trekken en het pad tussen de twee punten bewandelen.
2. Afwisselend reizen – waarbij het groepje evenementenbezoekers het startpunt verlaat, rechtsaf slaat, linksaf slaat bij de volgende kruising, rechtsaf slaat bij de volgende, enzovoort, waarbij elke richting wordt afgewisseld, totdat ze niet verder kunnen gaan vanwege een obstructie.

In totaal zijn er 20 verschillende manieren om op safari te gaan en het lot bepaalt welke tour je gaat volgen.

Voor wie?
Iedereen uit Kampen en de wijde regio is uitgenodigd om samen ‘op reis’ door de stad Kampen te gaan. Zo leren jullie elkaar en verrassende plekken van de stad op een bijzondere manier kennen.

Wanneer?
Je kunt kiezen uit een wandeling op vrijdagmiddag 8 oktober of zondagmiddag 10 oktober. Starttijd: 14.00 uur.

Waar?
Het startpunt is in de binnenstad van Kampen, en waar het eindigt? Dat weet niemand! Deelnemers ontvangen meer details na inschrijving.

Waarom?
Het is een grappige en luchtige manier om in beweging te zijn en andere mensen te ontmoeten.

Hoe kun je meedoen?
Je kunt je nu online aanmelden voor het symbolische bedrag van € 3,50 per persoon, inclusief 1 drankje tijdens de borrel na afloop. Bestel direct je tickets, voor de prijs hoef je het niet te laten!

Wie zit hierachter?
Dit project is onderdeel van het Ontmoetingsfestival Kampen en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel, Gemeente Kampen, Kampen Partners en Kamper Events.

Kijk voor meer informatie op: www.ontmoetingsfestivalkampen.nl

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media