Inwoners uit de verschillende kernen van de gemeente Kampen leren inwoners uit andere kernen binnen de gemeente (en de ‘toeristische attracties’) in die kernen beter kennen. Dat zorgt voor coronaproof verbinding, beweging en trots op de cultuur, natuur en historie van Kampen.

De meeste vrijwilligers van de Tourist Info en Kampen Partners wonen in de stad Kampen, maar anderen wonen ook in IJsselmuiden, Grafhorst, Wilsum, 's-Heerenbroek en Zalk. De vrijwilligers nemen inwoners van de verschillende dorpskernen mee naar hun eigen woonomgeving voor een coronaproof rondwandeling door het dorp en de buurt.

Minstens 10 vrijwilligers nemen in totaal minstens 100 ‘toeristen’ uit Kampen mee naar hun eigen ‘achtertuin’ in 2020 en 2021.

Meer informatie & contact: Margreet Slurink, touristinfokampen@gmail.com

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media