Nu we door Corona elkaar al ruim 1,5 jaar nauwelijks live ontmoet hebben, is het hoog tijd voor ECHTE Ontmoeting! Daarom organiseren een aantal maatschappelijke partijen tijdens het Ontmoetingsfestival een feestelijk Ontmoetingsdiner op zaterdagavond 9 oktober in de Bovenkerk in Kampen!

In een ongedwongen sfeer kun je genieten van een overheerlijk diner geserveerd door het team van MAgreet en kennis maken met breed netwerk aan mensen. Als kers op de taart is er een muzikaal programma dat verzorgd wordt door o.a. Vuur & Vlam.

Doe je mee?
Er is plek voor maximaal 70 personen. Je kunt je opgeven door voor 1 oktober een e-mail te sturen naar aline@kampenpartners.nl. Graag ook eventuele dieetwensen doorgeven.

Het diner wordt je aangeboden door de partners van het Ontmoetingsfestival.


Lees hier hoe het was!

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media