BELEEF Vrijheid

In deze coronaperiode hebben jullie nu wel iets anders aan je hoofd, maar Kampen Partners doet toch een poging om verder vooruit te kijken naar het geplande themajaar ‘Kampen All Inclusive’, zie www.kampenallinclusive.nl. In dat kader wijzen we jullie ook graag op de website https://geenbeperkingmeer.nl/subsidies-toegankelijkheid/, wellicht voor jullie interessant?

Op de website staat onder meer:

Subsidies toegankelijkheid

Op het gebied van subsidies en fondsenwerving is nog van alles mogelijk.
De laatste jaren zijn de subsidies flink teruggelopen. Desondanks zijn er zeker nog mogelijkheden.

Je kunt subsidie aanvragen voor zowel advies als de aanschaf van bepaalde voorzieningen om je locatie beter (fysiek) toegankelijk te maken. Let op: een subsidieaanvraag duurt gemiddeld 4 maanden. Diverse gemeenten hebben hier een eigen mogelijkheid in, je kunt het beste daar beginnen met de vraag naar mogelijkheden.

Wellicht dat een specifiek fonds van het UWV werkgevers en werknemers verder kan helpen.
Doel: Werkplek toegankelijk maken voor werknemer met een Wajong-indicatie.

Doe er je voordeel mee!

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media