BELEEF Vrijheid
Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Denk aan ouderen en mensen met een arbeidsbeperking of migratieachtergrond die moeilijk aan een baan komen. Wat als zij over vaardigheden beschikken die aansluiten bij bepaalde werkzaamheden binnen jouw bedrijf?

In de gemeente Kampen werken we hard aan onze uitstraling als HARTELIJKE Hanzestad. We overwegen zelfs om 2021 helemaal in het teken van inclusiviteit te zetten: “iedereen doet mee!” Daarom attenderen we je ook graag op dit bericht van de Kamer van Koophandel.

5 redenen om te kiezen voor inclusief werkgeverschap.
  1. Als inclusieve werkgever creëer je werkgelegenheid voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je lost er je personeelstekort mee op en dringt er de overbelasting van je personeel mee terug.
  2. Deze vorm van sociaal ondernemen is daarbij ook nog eens goed voor je imago.
  3. Sta jij ervoor open deze medewerkers te verwelkomen? Dan kun je gebruikmaken van regelingen voor het in dienst nemen van deze kwetsbare groepen.
En nummers 4 en 5? Die lees je op KvK.nl!

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media